Drømmer dere om å feire dåp eller bryllup i skogen?

Haslumseter kapell kan brukes, men det er noen ting dere skal være klar over:

  • Haslumseter kapell er drevet på frivillig basis og har ingen ansatte prester til å utføre kirkelige handlinger. Det første dere bør gjøre er derfor å ta kontakt med hjemmemenigheten deres/ en av eiermenighetene og høre om det er en av prestene som kan utføre handlingen i Haslumseter kapell dersom dere ikke selv kjenner en ordinert prest. Kapellets styre kan også være behjelpelige med å etablere en kontakt.
  • Haslumseter kapell ligger rent geografisk i Haslum menighet, og handlingene skal derfor rapporteres inn via menighetskontoret i Haslum.
  • Det er som hovedregel ikke mulig å kjøre bil til Haslumseter. Kapellet har blitt tildelt et svært begrenset antall turer i året, og hovedpolicyen er at det ikke gis tillatelse til slik kjøring.

Det er også mulig å holde selskap i forbindelse med dåp eller bryllup i kapellet, men dette må avtales spesielt med tanke på den ordinære kapellvakt-utleien.

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..